Runningtherapeut - Esther Koning

Esther Koning, runningtherapeutAchtergrond: 23 jaar werkervaring in marketing communicatie en vormgeving. Ik heb gewerkt bij een reclame bureau, een science center, uitgeverijen en designbureaus. Daarnaast heb ik altijd volop sport beoefend.
Nu wil ik mensen helpen en stimuleren om sterker en evenwichtiger in het leven te staan met behulp van hardlopen. Hiervoor heb ik een training runningtherapie, een leergang Coaching bij de Baak, cursus chi-running en een assistent looptrainerscursus van de KNAU gevolgd.
Dagelijks trek ik de duinen in met de klanten van een coachingsbureau om deze mensen geestelijk en fysiek fit te krijgen; www.bbcoaching.nl. Ik woon met mijn partner en 3 kinderen in Haarlem.

Motivatie: Mijn hele leven heb ik volop sport beoefend, vroeger vooral tennis maar nu ligt de nadruk steeds meer op hardlopen. Sport was en is mijn belangrijkste tijdverdrijf maar zakelijk had ik andere ambities die ik aanging in het bedrijfsleven.
Eigenlijk heb ik altijd al geweten dat lopen goed voor me was. In eerste instantie liep ik om in conditie te blijven. Als vanzelf begon ik er telkens weer mee.
Toen ik op mijn 42e mijn eerste marathon liep, was ik vooral gefascineerd door het mentale stuk van de voorbereiding. Hardlopen heeft direct invloed op ons denken!
Met 44 jaar levenservaring, 34 sportieve ervaring en 24 jaar werkervaring is het een mooi moment om mijn krachten te bundelen.

Hardlopen loutert de multitaskende moderne mens en stimuleert de gezonde lichaamsprocessen. Het hoofd wordt opgeruimd en oplossingen komen vanzelf. U vindt de rust in beweging. Ik wil u helpen om geestelijk en fysiek vitaal te worden of te blijven.

U bent van harte uitgenodigd!

Esther@runningtherapienoordholland.nl

 

Vorige vorige pagina volgende pagina Volgende

top