Runningtherapeut - Jeroen Erkelens

Jeroen Erkelens, runningtherapeutIk heb veel verschillende sporten beoefend maar de laatste 15 jaar is hardlopen toch wel de hoofdsport.
Met inmiddels vele marathons in de benen heeft het lopen niet zoveel geheimen meer voor me.

Sinds 13 jaar ben ik trainer van een atletiekvereniging en verschillende andere groepen en personen. De laatste 3 jaar is het trainerschap fulltime geworden.
Daarvoor was ik jarenlang werkzaam in de automatisering.
Ik heb verschillende trainersdiploma`s waaronder dat van coach B hardlopen, power- en nordicwalking, fitness, spinning en runningtherapie.
Momenteel geef ik loop-, wandel- en fitnesstrainingen aan allerlei groepen en personen zoals lange afstand atleten maar ook beginners, bedrijven, de GGZ en Jellinek, recreatieve loop- en wandelgroepen, personal training, voetballers en reïntegratie trainingen aan de werkloze medemens.

Mijn motto: het trainen en coachen van mensen vind ik een dankbare bezigheid.
Het is goed om te zien als ik hen verder kan brengen en dat ze zich beter gaan voelen. De wisselwerking tussen lichaam en geest en de positieve werking van beweging en met name hardlopen heeft mij altijd al geïntrigeerd. Daarbij vind ik plezier heel belangrijk naast deskundigheid en begeleiding”.

Graag nodig ik u uit!

Jeroen Erkelens

Jeroen@runningtherapienoordholland.nl

 

Vorige vorige pagina volgende pagina Volgende

top