Runningtherapeut - Tineke van der Weide

Achtergrond:
Na ruim 15 jaar werkervaring te hebben opgedaan als innovatieve en proactieve fysiotherapeut, coördinator en vestigingsleider van een groot werkhervatting & re-integratiebedrijf, wilde ik mijn horizon graag verbreden en echt doen wat goed voelt en energie geeft. Naast opleidingen voor binnencoach én coach in de natuur ben ik runningtherapeut geworden. Ik voel heel sterk dat ik door deze combinatie van kennis, vaardigheden en ervaring mensen doeltreffend kan helpen in wat zij nodig hebben en willen bereiken.

Motivatie:
Als gevoelsmens met een gedegen theoretische achtergrond ontmoet ik mensen die allemaal hun eigen doel, huidige situatie en verleden hebben: dat maakt mijn werk zo boeiend.
"In Balans & in beweging" en "In beweging & in balans" is mijn motto.
Leren vertrouwen in jezelf te hebben (en te houden), geestelijk en lichamelijk goed voor jezelf zorgen en je eigen plek innemen in de maatschappij vind ik hierbij belangrijk. De basis hiervoor is dat je lichaam sterk, fit en vitaal voelt, je energie ervaart en je controle hebt over het schakelen van inspanning naar ontspanning en andersom. Vooral genieten, plezier en tevredenheid zijn de emoties die het helemaal compleet maken.

Hoe:
Samen wandelen en het hardlopen opbouwen in de natuur, balans & evenwichtsoefeningen, je gewrichten losmaken, je spieren aan- en ontspannen, ademoefeningen, je lijf voelen en een sterke actieve houding kunnen innemen is de basis van alle trainingen. Daarnaast zullen metaforen vanuit de natuur en het gebruik van zintuigen zorgen voor nieuwe inzichten om uiteindelijk hart, ziel, hoofd en lijf beter in verhouding te krijgen.

Alle trajecten zijn maatwerk en worden op jou afgestemd.
Elke training heeft als doel: een beetje moe maar vooral voldaan naar huis.

Ik zie je graag in de duinen bij Heemskerk, Castricum of Egmond.

Voor vragen, meer informatie en aanmelden kun je me mailen op onderstaande e-mailadres of kijk ook op www.tienwork.nl

tineke@runningtherapienoordholland.nl

 

Vorige vorige pagina volgende pagina Volgende

top